Home / Actualitate / Ultima oră: Foto și video. Un autocar cu 43 de copii și 7 adulți s-a răsturnat la Danila, Dărmănești.

Ultima oră: Foto și video. Un autocar cu 43 de copii și 7 adulți s-a răsturnat la Danila, Dărmănești.

Un accident rutier de circulație, a avut loc duminică în jurul orei 21.20, la Dănila, comuna Dărmănești.  Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgența Suceava, un autocar în care se aflau 43 de copii și 7 adulți, s-a răsturnat.

La nivelul județului, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care implică suplimentarea echipajelor medicale. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim ajutor, un echipaj de descarcarare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD și 4 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Din primele informații, nu asunt persoane încarcerate. 16 copii și un adult vor fi transportati la spital, pentru investigații suplimentare.

Primăria localității Dărmănești, a pus la dispoziție două microbuze pentru transportul celorlalte persoane la o cabană din localitatea Călinești.

Un medic îi va însoți pentru monitorizarea stării acestora.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, a informat la ora Ora: 21:30, că în judeţul Suceava, traficul este blocat pe DN2E85 Suceava – Siret, pe raza comunei Dărmăneşti, din cauza unui autocar care s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă. Se estimează ca în aproximativ 45 -60 de minute traficul să fie reluat.

Polițiștii ajunși la fața locului, au început cercetările pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul. Vom revenii cu detalii.

Update: Copiii sunt în afara oricărui pericol, atât cei de la spital, cât și cei de la cabană. Cei din spital vor rămâne peste noapte, dar starea lor este bună, cel mai probabil în cursul zilei de luni, va sosi un autocar care îi va prelua și îi va transporta la destinație.

Foto

Video

Publicitate
mobila la comanda suceava

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.