Home / Actualitate / Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive

Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive

În perioada 06.07.- 08.07.2018, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe raza județului, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost constatate 2 infracţiuni şi aplicate 326 sancţiuni contravenționale, în valoare de 156.700 lei, dintre care 236 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Poliţiştii au reţinut 34 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Exemplu:
Un bărbat de 35 de ani din oraşul Vicovu de Sus a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din localitate, cu viteza de 107 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.