Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 09.07.2018, în jurul orei 10.50, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177, din comuna Mănăstirea Humorului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un localnic de 30 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune laterală cu un podeţ din zonă.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 09.07.2018, ora 14.54, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara comunei Iacobeni, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, un localnic de 46 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un arbore de pe marginea drumului.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 09.07.2018, ora 22.52, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în comuna Arbore, o femeie de 41 de ani din judeţul Neamţ, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un arbore.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat de 37 de ani din judeţul Neamţ, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 09.07.2018, ora 21.05, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 155B, din comuna Boroaia, un bărbat de 27 de ani din judeţul Vaslui, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, ocazie cu care, a surprins şi accidentat ușor un localnic de 87 de ani care se afla pe marginea părții carosabile.
Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru victimă și de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul auto, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Studenți și profesori din Republica Moldova, la Școala de Vară organizată de Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava

Studenţi şi cadre didactice din Republica Moldova şi Ucraina participă în această săptămână, la Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.