Home / Actualitate / Exercițiu de pregătire „Masivul Rarău – 2018”

Exercițiu de pregătire „Masivul Rarău – 2018”

Joi, 12 iulie 2018, în zona Masivului Rarău se va desfășura un exercițiu complex de pregătire a jandarmilor montani suceveni, organizat în scopul verificării îmbunătățirii capacității de răspuns și intervenție la evenimentele sesizate prin S.N.U.A.U. 112 înregistrate în zonele montane greu accesibile. Tematica exercițiului vizează procedurile de căutare și salvare a persoanelor rătăcite accidentate în zona montană, managementul informațiilor și coordonarea resurselor, iar la activități participă cu efective și Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, Serviciul Public Salvamont Suceava și Direcția Silvică Suceava.

Exercițiul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Pojorâta și beneficiază de sprijinul aerian asigurat de Inspectoratul General de Aviație din cadrul M.A.I. și de participarea a doi instructori de la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia.

Activitatea va începe în jurul orei 08.30 la Cabana Rarău, după care se va începe deplasarea către locul de desfășurare a exercițiului (la apx. 4 km. – zona Popii Rarăului). In jurul orei 14.00, la Cabana Rarău se va desfășura bilanțul exercițiului.

Publicitate
mobila la comanda suceava

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică desfășurată de polițiști în piața din orașul Vicovu de Sus

La data de 22.09.2018, Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acțiune punctuală în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.