Exercițiu de pregătire „Masivul Rarău – 2018”

Joi, 12 iulie 2018, în zona Masivului Rarău se va desfășura un exercițiu complex de pregătire a jandarmilor montani suceveni, organizat în scopul verificării îmbunătățirii capacității de răspuns și intervenție la evenimentele sesizate prin S.N.U.A.U. 112 înregistrate în zonele montane greu accesibile. Tematica exercițiului vizează procedurile de căutare și salvare a persoanelor rătăcite accidentate în zona montană, managementul informațiilor și coordonarea resurselor, iar la activități participă cu efective și Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, Serviciul Public Salvamont Suceava și Direcția Silvică Suceava.

Exercițiul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Pojorâta și beneficiază de sprijinul aerian asigurat de Inspectoratul General de Aviație din cadrul M.A.I. și de participarea a doi instructori de la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia.

Activitatea va începe în jurul orei 08.30 la Cabana Rarău, după care se va începe deplasarea către locul de desfășurare a exercițiului (la apx. 4 km. – zona Popii Rarăului). In jurul orei 14.00, la Cabana Rarău se va desfășura bilanțul exercițiului.

Publicitate
mobila la comanda suceava

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.