Home / Actualitate / Trei cetățeni indieni depistați pe drumul Lupcina-Nisipitu, după ce au intrat ilegal în România din Ucraina

Trei cetățeni indieni depistați pe drumul Lupcina-Nisipitu, după ce au intrat ilegal în România din Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – județul Suceava au depistat trei cetățeni indieni în timp ce încercau să intre ilegal în România din Ucraina. Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare se fac cercetări împreună cu grănicerii ucraineni în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

În ziua de 11 iunie a.c., la nivelul Sectorului P.F. Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 09.00, polițiștii de frontieră au depistat pe drumul Lupcina-Nisipitu, trei persoane de origine afro-asiatică, care se deplasau pe jos, dinspre frontiera de stat către interiorul țării.
Persoanele în cauză nu vorbeau limba română și nu aveau asupra lor documente de identitate, fapt pentru care au fost duse la sediul sectorului P.F., pentru cercetări.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni indieni, cu vârste cuprinse între 23 și 25 de ani, aceștia au trecut ilegal frontiera în România cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare se fac cercetări în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Ostra La 11.11.2018, în jurul orei 13.55, în timp ce conducea autoturismul pe DC 96 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.