Home / Actualitate / Dosare penale pentru șoferi beți sau fără permis

Dosare penale pentru șoferi beți sau fără permis

La data de 13.07.2018, ora 01.34, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control pe DN 17, în comuna Ilișești, autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani, din comuna Păltinoasa. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Frasin

La 14.07.2018, ora 13.14, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza localității a avut loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto pare sub influența buturilor alcoolice. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în autoturismul oprit în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a DJ 177A din orașul Frasin, o femeie de 38 de ani din comuna Stulpicani a fost acroșată de un alt autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit și a plecat de fața locului, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale. În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, la ora 13.20, a fost identificat autoturismul implicat în eveniment și conducătorul acestuia, un bărbat de 43 de ani, din orașul Frasin.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru femeia de 38 de ani și de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 43 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Vadu Moldovei

La 14.07.2018, ora 15.01, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, autoutilitara condusă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Vama, care circula cu viteza de 87 km/h, în localitate, limită legală fiind de 60 km/h.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Vatra Dornei

La 14.07.2018, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, un autoturism este condus haotic, iar conducătorul auto pare sub influența alcoolului. Polițiștii deplasați operativ în zonă, au oprit pentru control pe DN 17, direcția Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Vatra Dornei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Pătrăuți

La data de 15.07.2018, ora 01.10, o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, a oprit pentru control pe DJ 208V, din comuna Pătrăuți, autoturismul condus de un localnic de 18 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Spitalul Rădăuți nu a anunțat CAS Suceava de suspendarea activității secției de pediatrie

Până pe 5 mai, micii pacienti din zona Rădăuți ce ar fi trebuit să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.