Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 17.07.2018, ora 07.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, într-o succesiune de curbe din afara comunei Rădășeni, un tânăr de 23 de ani din municipiul Fălticeni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă de un bărbat de 37 de ani din oraşul Salcea, după care și-a continuat deplasarea pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 40 de ani din comuna Zamostea.
În urma impactului lateral, conducătorul autoutilitarei de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu o a treia autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani din judeţul Neamţ, după care, cele trei autoutilitare s-au răsturnat.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a 6 persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 48 de ani care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei 4 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 17.07.2018, ora 14.33, în timp ce conducea autoutilitara cu remorcă pe DN 17, pe raza comunei Șcheia, un bărbat de 50 de ani din județul Vâlcea, a schimbat banda de mers fără să se asigure corespunzător, moment în care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani din comuna Todirești, pe care l-a proiectat într-o autoutilitară staționată în afara părții carosabile.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 24 de ani din comuna Todirești, pasageră în autoturismul condus regulamentar.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 15.08.2018, ora 06.03, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.