Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 18.07.2018, ora 09.20, o patrulă din cadrul Postului de poliție Vama a oprit pentru control la intersecția DN 17, cu DJ 176 din comuna Vama, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Moldovița.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autorizația de circulație provizorie a autoturismului este expirată din 02.07.2018.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

La 18.07.2018, ora 18.20, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini a oprit pentru control pe DJ 209B, din comuna Mălini, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un localnic de 34 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autorizația de circulație provizorie a autoturismului este expirată din 25.02.2018.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 16.02.2019, ora 10.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.