Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 18.07.2018, ora 09.50, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 208A, din comuna Ipotești, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un localnic de 33 de ani.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unui tânăr de 18 ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 18.07.2018, în jurul orei 11.00, în timp ce manevra autoturismul cu spatele pentru a-l parca în parcarea centrală din oraşul Gura Humorului, un bărbat de 39 de ani din comuna Berchişeşti, nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat un localnic de 91 de ani, care se deplasa neregulamentar printre maşini.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Coonducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 18.07.2018, ora 13.25, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, pe fondul efectuării unei manevre neregulamentare de depăşire, o femeie de 46 de ani, din comuna Panaci, a acroşat un localnic de 41 de ani, care se deplasa pe carosabil cu bicicleta electrică pentru persoane cu dizabilități și care, a efectuat un viraj la stânga.
Inițial, din accident, nu au rezultat victime, bărbatul de 41 de ani și conducătoarea auto prezentându-se la poliție, dar, ulterior, întrucât acuza dureri, bărbatul s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 18.07.2018, ora 20.00, în timp ce conducea autoturismul pe un DC neclasificat din comuna Hânţeşti, ajuns la intersecţia cu DJ 208D, un bărbat de 32 de ani din comuna Adâncata, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire” şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 25 de ani din municipiul Suceava.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 25 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto de 25 de ani şi de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul celuilalt conducător auto, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Spitalul Rădăuți nu a anunțat CAS Suceava de suspendarea activității secției de pediatrie

Până pe 5 mai, micii pacienti din zona Rădăuți ce ar fi trebuit să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.