Home / Actualitate / Activități ale jandarmilor suceveni în perioada 27-29 iulie 2018. Au fost aplicate un număr de 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4700 lei

Activități ale jandarmilor suceveni în perioada 27-29 iulie 2018. Au fost aplicate un număr de 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4700 lei

În perioada 27-29 iulie a.c., activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a avut un caracter preponderent preventiv, iar misiunile au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele în care au fost organizate evenimente cultural-artistice, sportive și religioase, astfel:

– Festivalul Internațional de Folclor „Întâlniri Bucovinene” organizat în municipiul Câmpulung Moldovenesc;
– Festivalul „Cântec, joc și voie bună” – comuna Drăgușeni;
– Festivalul Folcloric „Hora Rădășenilor”- comuna Rădășeni;
– Zilele Comunei Iacobeni;
– ștafeta de alergare în scop caritabil organizată în municipiul Rădăuți;
– ceremonia desfășurată în Piața Tricolorului din municipiul Suceava cu ocazia Zilei Imnului Național al României;

Echipajele de jandarmi au acționat pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate în timpul acestor manifestări, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale. Totodată, jandarmii au acționat în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie, iar efectivele posturilor de jandarmi montane au desfășurat activităţi preventive pe traseele turistice şi în staţiunile montane.

În intervalul de timp menţionat, jandarmii au intervenit independent sau în cooperare cu poliţiştii la un număr de 10 apeluri efectuate prin SNUAU 112 și au aplicat un număr de 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4700 lei. Majoritatea sancțiunilor au vizat nerespectarea regulilor de conviețuire socială și liniștea publică, dar au fost înregistrate și 2 situații referitoare la nerespectarea regulilor privind desfășurarea activităților comerciale, în aceste două cazuri fiind ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 550 lei.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.