Home / Actualitate / Material lemnos confiscat de polițiști în urma unui control în trafic

Material lemnos confiscat de polițiști în urma unui control în trafic

La data de 02.08.2018, ora 09.35, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Sucevița, a oprit pe D.N. 17A o autoutilitară ce transporta material lemnos, ce se deplasa dinspre DC Bercheza pe DN 17A, spre comuna Marginea.
S-a procedat la oprirea regulamentară a autoutilitarei, ocazie cu care s-a constatat că vehiculul era condus de către un bărbat de 56 ani, din comuna Sucevița, care a prezentat pentru control documentele personale, precizând că nu deține documente de însoțire pentru materialul lemnos pe care îl transporta.
Având în vedere acest fapt, autoutilitara a fost condusă la punctul de descărcare „Atelier Împletituri” de pe raza comunei Marginea, unde personalul silvic din cadrul O.S. Marginea a procedat la inventarierea materialului lemnos, în volum de 2,34 metri cubi lemn foc brad, cu o valoare de 250 lei.
Șoferul a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de 2,34 metri cubi material lemnos a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.
Actul normativ nu prevede confiscarea mijlocului de transport în acest caz, întrucât valoarea materialului lemnos nu depășește de 5 ori prețul mediu al unui m.c. de masă lemnoasă pe picior.

Publicitate
mobila la comanda suceava

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Brazi de Crăciun confiscaţi de poliţiştii din Burdujeni

Având în vedere specificul perioadei şi apropierea sărbătorii Crăciunului, poliţiştii au intensificat activităţile de control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.