Home / Actualitate / Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive desfăşurată de poliţişti

Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive desfăşurată de poliţişti

În perioada 04.08.-06.08.2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.
În cadrul acţiunii au fost constatate 3 infracțiuni şi au fost aplicate 394 sancțiuni contravenționale, în valoare de 126.925 lei, din care 253 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
De asemenea, au fost reţinute 29 de permise de conducere, din care 20 pentru viteză, 6 pentru depăşiri neregulamentare și 3 alte cauze.
Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.
Exemple:
Un bărbat de 26 de ani, din comuna Burla, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, din comuna Straja, cu viteza de 101 km/h, în localitate. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.
Un bărbat de 28 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, din comuna Brodina, cu viteza de 107 km/h, în localitate. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 13.12.2018, ora 11.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18, în afara comunei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.