Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 10.08.2018, ora 07.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în interiorul comunei Dorna Candrenilor, din cauza vitezei excesive și a neatenției în conducere, un bărbat de 42 de ani, din județul Iași, a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită pe partea dreaptă a drumului, pe acostament. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei, un tânăr de 22 de ani, din comuna Șaru Dornei, care descărca marfă din vehicul. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 10.08.2018, ora 14.35, în timp ce conducea autoturismul la ieșirea din curtea unei societăți comerciale pentru a pătrunde de strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, un localnic de 56 de ani, nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus pe drumul prioritar de un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unui localnic de 37 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Cacica

La 10.08.2018, în jurul orei 21.50, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178A, din comuna Cacica, un tânăr de 19 ani, din comuna Pîrteştii de Jos, a surprins și accidentat ușor un localnic de 68 de ani, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat şi a pătruns de pe marginea drumului pe partea carosabilă, în faţa autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, a fost transportat la spital, pentru investigații medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 11.08.2018, în jurul orei 08.00, în timp ce conducea autoturismul la ieşirea din parcarea unei societăți comerciale de pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava, un localnic de 47 de ani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus pe drumul prioritar de un tânăr de 19 ani, din comuna Dărmăneşti, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a fost proiectat într-un autoturism oprit în perimetrul din faţa unei societăți comerciale, după care, cele două vehicule s-au răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 23 de ani și a unei tinere de aceeași vârstă, ambii din comuna Dărmănești, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 19 ani, care au fost transportaţi cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Vatra Moldoviței

La 11.08.2018, în jurul orei 10.30, în timp ce conducea motociclul înmatriculat pe DJ 176, din comuna Vatra Moldoviței, ajuns în intersecția cu DN 17A, un bărbat de 65 de ani, cetățean italian, nu a respectat semnificația indicatorului ”STOP” și nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat de 61 de ani, din județul Arad, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, conducătorul mopedului și pasagera acestuia, o femeie de 58 de ani, tot din Italia, au suferit leziuni ușoare fiind preluați și transportați cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Vicovu de Sus

La 11.08.2018, în jurul orei 13.40, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoturismul din curtea locuinței, pe strada Romană din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 34 de ani, nu s-a asigurat corespunzător, acroșând o minoră de 2 ani, din localitate, care, fiind nesupravegheată, se deplasa în fugă pe stradă. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a minorei care a fost transportată cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți

La 11.08.2018, în jurul orei 14.30, în timp ce conducea autoturismul pe str. Putnei din municipiul Rădăuți, un bărbat de 32 de ani, din orașul Milișăuți, nu a păstrat o distanță suficientă în mers și a intrat în coliziune față spate cu autoturismul condus în fața sa de un localnic de 33 de ani.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei minore de 9 ani, din municipiul Rădăuți, pasageră în autoturismul care circula regulamentar și a unui minor de 3 ani, din orașul Milișăuți, pasager în celălalt vehicul implicat în accident. Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Stulpicani

La 11.08.2018, în jurul orei 20.35, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177B, din comuna Stulpicani, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de trafic pe timp de noapte, un localnic de 41 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un zid din piatră de susţinere a unui mal de pământ. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Cajvana

La 11.08.2018, în jurul orei 21.00, în timp ce conducea autoutilitara pe DC 43, din orașul Cajvana, ajuns în apropierea unei locuinței aflate în construcție, un localnic de 78 de ani, a efectuat un viraj la dreapta pentru a intra în curtea imobilului, moment în care, a acroșat mopedul condus de un minor de 13 ani, din localitate, angajat în depășire neregulamentară prin partea dreaptă a vehiculului. În urma impactului, a rezultată rănirea gravă a unei femei de 24 de ani, din localitate, pasageră pe moped, care a fost transportată cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto și minorul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.După producerea evenimentului rutier, bărbatul de 78 de ani a mutat autoturismul de la locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul implicat în accident nu este înregistrat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „modificarea stării locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Putna

La 12.08.2018, ora 03.43, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DC Putnișoara din comuna Putna, un localnic de 21 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit într-un podeț, după care, a fost proiectat într-un stâlp al unei porți de acces și s-a răsturnat.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui tânăr de 18 ani, din comuna Putna, pasager în autoturism. Din cauza stării de ebrietate în care se afla, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Păltinoasa

La 12.08.2018, în jurul orei 04.45, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2E, din comuna Păltinoasa, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi adormirii la volan, un bărbat de 60 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Spitalul Rădăuți nu a anunțat CAS Suceava de suspendarea activității secției de pediatrie

Până pe 5 mai, micii pacienti din zona Rădăuți ce ar fi trebuit să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.