Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 13.08.2018, ora 08.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în orașul Salcea, o femeie de 45 de ani din judeţul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani din judeţul Vaslui, după care, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani din municipiul Suceava.
Din accident, a rezultat rănirea celor trei conducători auto, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Aceștia au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 13.08.2018, în jurul orei 23.25, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178F, din comuna Frătăuții Vechi, ajuns la intersecția cu DJ 178C, din cauza neatenției și a vitezei neadaptate la condițiile de drum, un localnic de 30 de ani, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț de pe marginea drumului.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.