Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 14.08.2018, ora 10.40, în timp ce conducea autoutilitara pe DC 38, din comuna Dărmănești, un bărbat de 25 de ani, din orașul Cajvana, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers cu spatele, ocazie cu care, a surprins și accidentat ușor o localnică de 86 de ani, ce se deplasa pe marginea drumului în calitate de pieton.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 14.08.2018, în jurul orei 16.26, în timp ce conducea motocicleta pe DN 17, în interiorul comunei Poiana Stampei, pe fondul vitezei excesive, carosabilul fiind umed, un bărbat de 29 de ani, din județul Bistrița Năsăud, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de rezervorul de combustibil al autocamionului condus regulamentar din sensul opus, de un bărbat de 54 de ani, din Republica Moldova.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a motociclistului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale
Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital,  li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 14.08.2018, ora 18.18, în timp ce conducea autoturismul pe str. 22 Decembrie din municipiul Suceava, un localnic de 77 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 68 de ani, din comuna Hănțești.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei minore de 17 ani,  din comuna Hănțești, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 77 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital,  li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 14.08.2018, ora 21.57, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în comuna Dorna Candrenilor, ajuns la intersecția cu DJ 174D, un bărbat de 35 de ani, din comuna Dorna Arini, a surprins și accidentat grav un localnic de 54 de ani, angajat în calitate de pieton în traversarea părţii carosabile, prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate
apartamente de vanzare suceava

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.