Foto și video: Ploile torențiale au inundat mai multe gospodării la Câmpulung Moldovenesc

În urma ploilor torențiale de miercuri dupa-amiaza, drumul Transrarău a fost blocat timp de aproximativ o oră,  de scurgerile de pe versanți, fiind deblcat de pomierii militari.  A plouat în cantități însemnate în zona de Nord a județului și în zona Câmpulung Moldovenesc,  pârâul Valea Seaca a ieșit din matcă și a intrat în mai multe gosopodării

Astfel, până în jurul orei 19.30,  pompierii au intervinit pentru evacuarea apei din zece curți și un beci. Apa ieșită din matcă,  a trecut și peste calea ferată, pompierii militari intervenind pentru inlăturarea aluviunilor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat în jurul orei 17.15, că din cauza aluviunilor de pe carosabil, ca urmare a unei ruperi de nori, circulaţia rutieră pe DN17 (E58) Gura Humorului – Vatra Dornei este întreruptă total pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, în judeţul Suceava, fiind reluata în jurul orei 18.40.

Ca urmare a precipitatiilor abundente și fenomenelor meteo extreme înregistrate pe raza județului, în jurul orei 20.00, se circula pe un singur sens de mers, alternativ  pe DN17,  în zona Câmpulung Moldovenesc ( zona pârâului Valea Seacă). La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, pentru dirijarea și fluidizarea traficului. De asemenea, se circula doar pe sensul de coborâre pe DJ 175B (Transrarău) accesul pe sensul de urcare fiind restrictionat.

Echipajele de poliție se aflau și la baza drumului DJ 175B,  îndrumând participanții la trafic.

Foto

Video

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.