Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 13.09.2018, ora 17.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 176, din comuna Moldovița, un tânăr de 24 de ani din comuna Vatra Moldoviței, a surprins și accidentat ușor un minor de 14 de ani din localitate, ce se deplasa pe bicicletă în aceeaşi direcţie, după care, a părăsit locul accidentului.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluţionat procedural.

La 13.09.2018, în jurul orei 18.31, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza comunei Marginea, ajuns la intersecția cu DN 17A, un bărbat de 26 de ani, cetățean ucrainean, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 47 de ani, din comuna Mălini, intrând în coliziune cu acesta, pe care l-a proiectat pe acostamentul părţii carosabile, unde, a lovit un bărbat de 60 de ani din comuna Marginea.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 13.09.2018, în jurul orei 21.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza comunei Ilișești, un bărbat de 41 de ani din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a lovit un cap de pod de pe marginea părţii carosabile.
Din accident, a rezultat decesul conducătorului auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

La 13.09.2018, ora 22.35, în timp ce conducea autoutilitara într-o curbă pe DC 86A, din comuna Cârlibaba, un localnic de 38 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în albia pârâului Valea Cârlibabei.
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă ” şi „refuzul ori sustragerea de la recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.