Home / Actualitate / Material lemnos confiscat de poliţişti

Material lemnos confiscat de poliţişti

La 18.09.2018, ora 16.34, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, autoutilitara condusă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Sadova, care transporta material lemnos.
Întrucât existau neconcordanțe între materialul lemnos transportat și cel consemnat în avizul de însoțire prezentat pentru control de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul specialiştilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, bărbatul transporta 4,19 m.c. bușteni pentru gater de esență rășinoase, specia brad și 9,54 m.c. bușteni pentru gater din specia molid, deşi pe avizul de însoţire prezentat pentru control era menţionată cantitatea de 13,51 m.c. bușteni pentru gater de esență rășinoase toată din specia molid.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar cantitatea de 4,19 m.c. bușteni pentru gater de esență rășinoase, specia brad, în valoare de circa 2.000 de lei, a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.

Publicitate
apartamente de vanzare suceava

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 13.12.2018, ora 11.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18, în afara comunei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.