Home / Actualitate / Material lemnos confiscat de polițiști

Material lemnos confiscat de polițiști

La 08.10.2018, ora 08.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 209K, din comuna Marginea, autoutilitara condusă de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Rădăuți, care transporta material lemnos.
În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că, avizul de însoțire este expirat, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 1,41 m.c. cherestea de esență rășinoase.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 761 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

La 08.10.2018, ora 12.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 209K, din comuna Volovăț, autoutilitara condusă de un bărbat de 27 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 3,00 m.c. lemn de foc de esență fag.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 269 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 10.12.2018, ora 10.36, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Doja din municipiul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.