Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 15.10.2018, ora 09.45, în timp ce conducea autoturismul la intersecția DJ 208A, cu strada Săliştei, din comuna Ipotești, un bărbat de 43 de ani din oraşul Liteni, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire, moment în care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un localnic de 48 de ani care efectua un viraj la stânga.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 48 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 15.10.2018, în jurul orei 09.51, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Bucovina din orașul Gura Humorului, un localnic de 22 de ani a surprins și accidentat ușor o femeie de 49 de ani, din aceeași localitate, angajată în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal.
Atât conducătorul auto, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 15.10.2018, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea autoutilitara ce tracta un atelaj hipo pe DJ 178C din comuna Volovăț, un bărbat de 44 de ani din comuna Dornești, a acroșat autoturismul condus regulamentar de un localnic de 39 de ani, întrucât, la efectuarea unui viraj la stânga, atelajul tractat s-a desprins de autoutilitară.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 39 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 15.10.2018, în jurul orei 18.55, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza comunei Ilişeşti, un bărbat de 68 de ani din comuna Bosanci, a surprins şi accidentat grav o localnică de 81 de ani, angajată în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 15.10.2018, în jurul orei 21.00, în timp ce conducea motoscuterul pe un drum comunal neclasificat din comuna Calafindești, un localnic de 33 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni.
Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Eveniment rutier pe DN 29A cercetat de poliţişti

La 18.11.2018, ora 06.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29A, în comuna Adâncata, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.