Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 18.10.2018, ora 07.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în localitatea Marginea, un bărbat de 44 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a surprins și accidentat ușor două minore de 14 și 15 ani, ambele din localitate, angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, din fața unei instituții de învățământ.
Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 18.10.2018, în jurul orei 18.10, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 178A, din comuna Arbore, un localnic de 41 de ani, a surprins și accidentat grav, o minoră de 10 ani, din localitate, care, fiind nesupravegheată, s-a angajat în traversarea străzii în mod neregulamentar și fără să se asigure.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 18.10.2018, în jurul orei 08.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, un localnic de 29 de ani, a surprins şi accidentat ușor o tânără de 18 ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă, pe marginea părţii carosabile, în aceeaşi direcţie de mers.
După impact, conducătorul auto a transportat victima până la domiciliu şi apoi la unitatea de învățământ unde aceasta este elevă, după care, a purtat discuţii şi cu părinţii tinerei având scopul de a se împăca cu aceştia.
Astfel, atât victima, cât şi conducătorul auto, nu au sesizat poliţia cu privire la producerea evenimentului rutier.
Ulterior, în cursul serii, întrucât acuza dureri, victima a solicitat intervenţia unei ambulanţe care a transportat-o la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Eveniment rutier pe DN 29A cercetat de poliţişti

La 18.11.2018, ora 06.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29A, în comuna Adâncata, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.