Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 19.10.2018, ora 06.48, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2K, în afara localității Arbore, un localnic de 52 de ani, a intrat în coliziune față spate cu atelajul hipo neechipat corespunzător pe timp de noapte, condus în fața sa de o femeie de 62 de ani, din orașul Cajvana, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante pe timp de noapte. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei atelajului hipo și vătămarea unui bărbat de 66 de ani, tot din orașul Cajvana, pasager în căruță. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și conducătoarei atelajului hipo, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Marginea

La 19.10.2018, ora 14.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în localitatea Marginea, un localnic de 33 de ani, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea unei societăți comerciale, fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 25 de ani, din comuna Voitinel, intrând în coliziune cu acesta. Din accident, a rezultat vătămarea conducătorului auto de 33 de ani și rănirea ușoară a celui de 25 de ani. Conducătorul auto care circula regulamentar a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și bărbatului de 33 de ani, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Bunești

La 20.10.2018, ora 10.10, în timp ce conducea autoturismul pe str. Fundoaia din comuna Bunești, un bărbat de 66 de ani din comuna Grămești, a pătruns în intersecția cu DC 1, fără să respecte semnificația indicatorului „Oprire”, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 23 de ani din comuna Vulturești. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.