Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 21.10.2018, ora 06.40, în timp ce conducea microbuzul pe DJ 208D, în afara localității Dumbrăveni, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, un bărbat de 69 de ani, din municipiul Suceava, a intrat în coliziune față-spate cu atelajul hipo condus în aceeași direcție de un bărbat de 61 de ani, din comuna Siminicea.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului atelajului hipo și a pasagerei din căruță, o femeie de 69 de ani, din județul Botoșani.
Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 21.10.2018, ora 11.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Stroiești, un bărbat de 55 de ani, din județul Botoșani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, ocazie cu care, a intrat în derapaj și apoi în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Ilișești.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto şi a 5 pasageri din ambele autoturisme, respectiv două femei de 30 și 50 de ani şi un bărbat de 35 de ani, toți din județul Botoșani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani, precum și a unei femeie de 44 ani și a unui minor de 9 ani, ambii din comuna Ilișești, pasageri în celălalt autoturism.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 21.10.2018, în jurul orei 14.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178, din comuna Drăgoiești, un tânăr de 24 de ani, din comuna Berchișești, a surprins și accidentat ușor o localnică de 83 de ani, care, s-a angajat în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
mobila la comanda suceava

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Incendiul de la Marginea nu a fost provocat, ci a plecat de la un scurtcircuit

Incendiul din noaptea de miercuri spre joi de la Marginea, unde a ars un adăpost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.