Home / Actualitate / Foto: Transporturi ilegale în cascada surprinse de către inspectorii Gărzii Forestiere Suceava

Foto: Transporturi ilegale în cascada surprinse de către inspectorii Gărzii Forestiere Suceava

În perioada 20 octombrie 2018 – 22 octombrie 2018, delegații Gărzii Forestiere Suceava, împreună cu lucrători din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au efectuat mai multe acțiuni de control a circulației materialelor lemnoase, pe raza Județului Suceava.

În urma verificărilor efectuate au fost identificate patru transporturi ilegal de material lemnos, astfel:

În data de 20 octombrie 2018, pe raza Comunei Vadu Moldovei,a fost depistat în trafic un transport de material lemnos, cherestele rășinoase,  efectuat de un opereator economic din Comuna Mălini cu punct de plecare din Comuna Mălini,pentru care conducătorul auto prezenta aviz de însoțire pentru cantitatea de 32,21 mc. Întrucât existau suspiciuni cu privire la volumul încarcat s-a procedatla descărcarea și inventarierea materialului lemnos rezultând un plus de  12,44 mc. În acest sens s-a dispus sancționarea contravențională a operatorului economic pentru transport de materiale lemnose într-o cantitate mai mare față de datele înscrise în avizul de însoțire, cu amendă totală de 6000 lei, fiind confiscată și cantitatea de 12,44 mc cherestea rășinoase în valoare de 8309,9 lei.

În data de 22 octombrie 2018, pe raza Localității Cornu Luncii, a fost depistat în trafic un transport de material lemnos, cherestele rășinoase, efectuat de un opereator economic din Orașul Frasin, Sat Molid, cu punct de plecare din Localitatea Frasin, pentru care conducătorul auto prezenta aviz de însoțire pentru cantitatea de 25,55 mc. Întrucât existau suspiciuni cu privire la volumul încarcat s-a procedat la descărcarea și inventarierea materialului lemnos rezultând un plus de  11,39 mc. În acest sens s-a dispus sancționarea contravențională a operatorului economic pentru transport de materiale lemnose într-o cantitate mai mare față de datele înscrise în avizul de însoțire, cu amendă totală de 6000 lei, fiind confiscată și cantitatea de 8,59 mc cherestea rășinoase în valoare de 7608,5 lei.

În data de 22 ocotombrie 2018, pe raza Comunei  Valea Moldovei, a fost depistat în trafic un transport de material lemnos,bustean rășinoase,efectuat de un opereator economic din Municipiul Rădăuți cu punct de plecare din Localitatea Brodina, având destinația Valea Moldovei, pentru care conducătorul auto prezenta aviz de însoțire pentru cantitatea totală de 33,29 mc. Întrucât existau suspiciuni cu privire la volumul încarcat s-a procedat la descărcarea și inventarierea materialului lemnos rezultând un plus de 12,19 mc. Până la finalizarea verificărilor un alt echipaj al Gărzii Forestiere Suceava a identificat în trafic un al doilea transport de material lemnos, bustean rășionoase, aparținînd aceluiași operator economic si avand aceiași destinație. Si în acest caz s-a procedat la inventarierea materialului lemnos, constatandu-se un plus de de 16,47 mc.În acest sens s-a dispus sancționarea contravențională a operatorului economic pentru transport de materiale lemnose într-o cantitate mai mare față de datele înscrise în avizul de însoțire, cu amendă totală de 11000 lei, fiind confiscată și cantitatea totală de 28,66 mc buștean rășinoase în valoare totală de 4929,52 lei.

Galerie foto:

Publicitate
imbraminte dama vatflor

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Eveniment rutier pe DN 29A cercetat de poliţişti

La 18.11.2018, ora 06.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29A, în comuna Adâncata, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.