Home / Actualitate / Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică desfășurată de polițiști

Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică desfășurată de polițiști

La 28.10.2018, Poliția municipiului Rădăuți a organizat și desfășurat o acțiune în sisteme integrat pe raza de competență, pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, la care au cooptați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, în cadrul căreia au fost verificate 126 de autoturisme și au fost legitimate 142 de persoane.
Polițiștii au constatat 3 infracțiuni, toate la Legea nr.84/1998, privind punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.890 lei. De asemenea, ai fost ridicate bunuri în vederea efectuării cercetărilor, în valoare de circa 1.500 lei, constând în articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri de diferite mărci.
Exemplu:
La 28.10.2018, în jurul orelor 10.00, în spațiul amenajat pe strada Tolocii din municipiul Rădăuţi a fost identificat un localnic de 38 de ani care efectua acte de comerț cu produse industriale expuse spre vânzare pe o tarabă, fără a deține documente de proveniență. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” și s-a dispus confiscarea bunurilor, existând suspiciuni că ar fi contrafăcute.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acțiune pentru combaterea delictelor silvice desfășurată de polițiști

În perioada 06.11.-13.11.2018, polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și cei din cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.