Home / Actualitate / FOTO: Ţigări şi tutun pentru narghilea, descoperite ascunse într-un microbuz la P.T.F. Siret

FOTO: Ţigări şi tutun pentru narghilea, descoperite ascunse într-un microbuz la P.T.F. Siret

* Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, ascunse în spații special amenajate în podeaua şi plafonul  unui microbuz condus de un cetățean ucrainean, 1.410 pachete cu țigări şi 234 kg de tutun pentru narghilea de proveniență ucraineană.

* Întreaga cantitate de bunuri în valoare de 4.450 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cetăţeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

În data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Baran P., în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în podeaua şi în plafonul microbuzului, cantitatea de 1.410 pachete cu ţigări şi 234 kg de tutun pentru narghilea, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de 4.450 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, microbuzul în valoare de 28.000 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamală, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

De asemenea, faţă de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Razii ale polițiștilor prin cluburi, discoteci, terase, săli de jocuri

IPJ Suceava ne înștiinţează ca, în noaptea de 13/14.07.2019, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.