Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 31.10.2018, ora 11.10, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că, la dispensarul din comuna Vama a fost adus un localnic de 82 de ani, victima unui accident rutier produs în cursul zilei, în jurul orei 10.30, pe DN 17, din localitate.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 31.10.2018, ora 10.30, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe acostamentul DN 17, bărbatul de 82 de ani a fost surprins și accidentat ușor de autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani din comuna Frumosu care a efectuat o manevră de întoarcere fără să-i acorde prioritate.
Victima a fost transportată la dispensar de conducătorul auto, care, apoi, s-a întors la fața locului.
Acesta și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 31.10.2018, ora 13.25, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 29, din orașul Salcea, ajuns la intersecţia cu DC 64 Văratec, un bărbat de 45 de ani din judeţul Ialomiţa a intrat în coliziune faţă–spate cu autoutilitara condusă de un bărbat de 26 de ani din județul Bacău, oprită pentru a efectua un viraj la stânga, după care, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 51 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 31.10.2018, ora 17.55, în timp ce conducea autoturismul pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Suceava, un bărbat de 73 de ani, din comuna Ipoteşti, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un localnic de 61 de ani.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 73 de ani și a unei femei de 71 de ani, din comuna Ipotești, pasageră în autoturismul condus de acesta.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acțiune pentru combaterea delictelor silvice desfășurată de polițiști

În perioada 06.11.-13.11.2018, polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și cei din cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.