Home / Actualitate / Material lemnos confiscat de polițiști

Material lemnos confiscat de polițiști

La 31.10.2018, ora 16.25, un echipaj din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Sadova, autocamionul încărcat cu material lemnos, condus de un bărbat din comuna Fundu Moldovei, însoțit de administratorul unei societății comerciale, un bărbat de 36 de ani, din comuna Fundu Moldovei.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la transportul repetitiv cu același aviz de însoțire a materialului lemnos, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta cantitatea de 16,04 m.c. lemn rotund de esență rășinoase și nu 15,66 m.c. conform documentelor.
Având în vedere caracterul de repetabilitate al transportului de material lemnos, societatea comercială care a efectuat transportul a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de circa 5.000 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acțiune pentru combaterea delictelor silvice desfășurată de polițiști

În perioada 06.11.-13.11.2018, polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și cei din cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.