Home / Noutati / Organizarea începe cu o agendă de la Atelierele UNIKA

Organizarea începe cu o agendă de la Atelierele UNIKA

Când vă doriți să puneți ordine în gânduri, printre task-uri sau chiar printre lucrurile pe care le aveți de cumpărat și nu știți de unde să începeți, trebuie să știți că startul ar putea fi dat odată cu achiziționarea unei agende de la Atelierele UNIKA. Vă întrebați de ce o agendă și nu un device care ar putea să o înlocuiască? Pentru că agenda clasică are o mulțime de avantaje, ca de exemplu: posibilitatea desenării unor semne care să facă trimitere la o anumită idee, informațiile nu se pierd așa cum s-ar putea întâmpla din greșeală pe un smartphone, pe un laptop sau pe o tabletă, asortarea agendei cu vestimentația etc. Iată ce propun Atelierele UNIKA!

Propunerile UNIKA

Pentru anul ce urmează, cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România a pregătit agende noi, stilizate și elegante, colorate ori vintage. Ne-am propus să vă prezentăm câteva din categoria agende 2019.

Gama Natura

Agenda din Gama Natura este produsă din piele ecologică, coperta din față fiind buretată, din material termo-natura, cu anul inscripționat pe copertă. Culorile în care poate fi găsită sunt negru, gri, roșu, albastru și bej. Dacă vă doriți o agendă care să vă ducă cu gândul la natură, alegeți Gama Natura!

 

Gama Decor

Tot la categoria agende din piele ecologică intră și Gama Decor. Putem spune despre această agendă că este ,,stylish”. Are un aspect modern, actual și se găsește în 5 variante de culori așa încât să o puteți asorta cu aproape orice. Mai mult decât atât, ea are cusătură perimetrală și ornamentală, anul fiind inscripționat prin timbru sec pe coperta față a agendei. La interior, găsiți un bloc fix și hârtie offset ivoire.

 

Agenda Mille

În ceea ce privește această agendă, aspectul ei este elegant, dar totodată și modern. Ea are coperta buretată, realizată din piele naturală. Cum se închide? Cu ajutorul unei capse metalice. Ce o face și mai specială este faptul că la interior se găsesc buzunare diverse. Pentru cei care merg adesea la întâlniri de afaceri sau chiar la birou, această agendă este ideală.

 

Agenda Netto

Dacă adoptați stilul elegant adesea, nu trebuie să ratați agenda Netto! Este de-a dreptul elegantă! Tot din piele naturală, agenda are coperta buretată și sistem de închidere cu mecanism metalic. Și pentru că nu este doar elegantă, ci și foarte utilă, ea are și diverse buzunare la interior. La interior se găsește un bloc detașabil datat și hârtie offset ivoire.

 

Agenda Linee

Dacă aruncați o privire asupra agendei Linee, se poate observa cu ușurință că aceasta este potrivită cu precădere pentru bărbați. Mai ales că se găsește doar în următoarele variante de culori: maro, negru și albastru. Agenda are coperta buretată, din piele naturală, cu buzunare diverse în interior și sistem de închidere cu capsă metalică. 

 

Agenda Tyrol

Pentru iubitorii de natură, agenda Tyrol este perfectă! De ce? Pentru că are o copertă flexibilă realizată manual, din piele regenerată. Și asta nu e tot! Agenda dispune și de un suport pentru pix ce are rol de închidere. Interesant, nu-i așa?

 

Agenda Prima

Față de agenda Tyrol, Prima se diferențiază prin sistemul de închidere: cu clapă și elastic blocator. Cu ce vine în plus? Cu un suport pentr documente și cărți de vizită ce se găsește pe clapa din interior.

Prea multe și nu știți de unde alege? Drept sfat, vă sugerăm să vă gândiți la stilul dumneavoastră, la job-ul pe care îl aveți și la vestimentația cu care asortați o agendă înainte de a achiziționa una. Dacă totuși nu vă puteți hotărî, cu siguranță cei de la Atelierele UNIKA vă vor recomanda o agendă potrivită.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică desfășurată de polițiști

La 14/15.01.2019, Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acțiune punctuală pe raza de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.