Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Ostra

La 11.11.2018, în jurul orei 13.55, în timp ce conducea autoturismul pe DC 96 Băişescu, din comuna Ostra, din cauza neadaptării vitezei la intrarea într-o curbă, o localnică de 35 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu un cap de podeţ din beton. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 54 de ani din comuna Ostra, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 11.11.2018, ora 16.50, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul 1 Decembrie 1918, din municipiul Suceava, ajuns în sensul giratoriu cu str. Victoriei, un bărbat de 68 de ani, din orașul Gura Humorului, nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 24 de ani, din județul Neamț. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 23 de ani, din municipiul Fălticeni, pasageră în autoturismul care circula regulamentar. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Bosanci – Cumpărătura

La 11.11.2018, în jurul orei 17.35, în timp ce conducea autoturismul pe DC 70A, din direcția Bosanci – Cumpărătura, ajuns la intersecția cu DN 2, un bărbat de 62 de ani, din municipiul Suceava, nu a respectat semnificația indicatorului „STOP”, a pătruns pe DN 2 și intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din județul Iași, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Șcheia. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor auto de 62 și 31 de ani, a unei femei de 32 de ani și a unui minor de 2 ani, ambii din județul Iași, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani, care au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Filtre ale polițiștilor rutieri pe drumurile din județ

Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.