Home / Actualitate / În urma tragicului accident petrecut pe o trecerea de pietoni din Suceava, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook

În urma tragicului accident petrecut pe o trecerea de pietoni din Suceava, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook

În urma tragicului accident petrecut pe trecerea de pietoni din zona Tribunalului Suceava,  Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni a postat un  mesaj emoționant pe pagina de Facebook:

„Colectivul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se află în stare de șoc. Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofițer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier. În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul școlii din anul 2009. Era o fire mereu veselă, optimistă, ambițioasă și plină de energie. Fetița ei, de 1 an și jumătate este grav rănită, însă cu șanse de supraviețuire. Ofițerul se afla în concediu de creștere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în școală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Așa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor. Suntem alături de familia îndurerată și-i transmitem sincere condoleanțe.

Dumnezeu să o odihnească în pace!” sursa Facebook, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni

Amintim faptul că, un grav accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 13.15, pe trecerea de pietoni din fața Tribunalului din municipiul Suceava. Un tănăr de 26 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Audi, a lovit în plin o femeie care împingea căruciorul în care se afla copilul său. Victima, Irina Airinei de 40 de ani, a fost găsită de echipajul medical în stare de inconștiență, fiind transportată la Spitalul Judetean Suceava, în stare foarte grava. Medicii au resuscitat-o mai bine de o oră, însă, din păcate, din cauza gravelor leziuni suferite, femeia nu a putut fi salvată. Copilul, o fetiță de un an, a fost aruncată din cărucior în urma impactului și se zbate între viață și moarte, aflată în coma. Femeia care și-a pierdut viața în urma tragicului accident, era angajată la Jandarmeri Fălticeni, în prezent se afla în concediu de creștere a copilului.

Tânarul a recunoscut că a avut viteză și că le-a vazut prea târziu.

Update: Bărbatul de 26 de ani vinovat de producerea accidentului soldat cu decesul Airinei Irina-Cristina, a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

9 elevi au făcut indigestie după ce au băut „pe nerăsuflate” lapte la școală

DSP Suceava( Direcția de Sănătate Publică) a  finalizat ancheta în cazul evenimentului epidemiologic în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.