Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 16.11.2018, ora 21.00, în timp ce conducea autovehiculul destinat activităților de deszăpezire pe str. Aurel Vlaicu din municipiul Suceava, ajuns la intersecția cu str. Gării, un bărbat de 25 de ani, din județul Botoșani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 48 de ani, din oraşul Milișăuți, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 48 de ani și a pasagerilor din autoturismul condus de acesta, respectiv o femeie de 61 de ani, din județul Constanța și un minor de 9 ani, din orașul Milișăuți, precum și rănirea unei femei de 41 de ani, din orașul Milișăuți, pasageră în același autoturism, care au fost transportați cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La 16.11.2018, ora 23.22, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe str. Ion Creangă din municipiul Fălticeni, un localnic de 18 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu gardul și cerdacul din lemn al unui imobil. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unui minor de 15 ani, din comuna Horodniceni și a unei minore de 15 ani, din municipiul Fălticeni, pasageri în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Şcheia

La 17.11.2018, în jurul orei 09.26, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178A, din direcţia satului Şcheia spre satul Mihoveni, un bărbat de 68 de ani, din municipiul Suceava, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto şi a soţiei acestuia, o femeie de 61 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Todirești

La 17.11.2018, ora 12.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178A, din comuna Todirești, ajuns la intersecţia cu o aleie de acces, un localnic de 67 de ani, a efectuat un viraj la stânga, fără să acorde prioritate de trecere autoutilitarei conduse regulamentar din sens opus de un localnic de 25 de ani, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 67 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Bilca

La 17.11.2018, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 178C, din comuna Bilca, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, o localnică de 55 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în albia unui pârâu. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto. Din cauza leziunilor diferite, aceasta nu a putut fi testată de polițiști cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Băut bine, a ajuns cu motocultorul cu semiremorcă într-un gard

Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată joi, ora 16.48, despre faptul că, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.