Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La data de 23.11.2018, ora 07.40, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe strada Sucevei din localitate, autoturismul cu număr provizoriu de înmatriculare condus de o tânără de 20 de ani, din comuna Râșca. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, valabilitatea numerelor provizorii fiind până la 21.11.2018.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Marginea

La 23.11.2018, ora 10.20, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Marginea, autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani, din municipiul București. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Vicovu de Sus

La 23.11.2018, în jurul orei 17.00, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Victoriei din localitate, autovehiculul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 47 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Cajvana

La 23.11.2018, ora 17.23, o patrulă din cadrul Poliției orașului Cajvana a oprit pentru control pe DJ 178, din comuna Arbore, autoturismul condus de un localnic de 42 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Salcea

La data de 24.11.2018, ora 00.00, Poliția orașului Salcea a fost sesizată despre faptul că pe DN 29 din localitate, s-a produs un accident rutier.
Polițiștii deplasați operativ la fața locului, au identificat un autoturism care prezenta avarii și pe conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani, din comuna Dumbrăveni. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 23.11.2018, în jurul orei 23.55, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, bărbatul de 44 de ani, care nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a a pătruns în șanțul de pe marginea drumului. Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Descindere în lumea braconierilor piscicoli de pe Acumularea Bucecea

Polițiștii de la Bucecea au acționat în dimineața zilei de miercuri, 17 aprilie, în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.