Home / Actualitate / Două femei s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinse comercializând ilegal articole pirotehnice în Centrul Comercial „Bazar”

Două femei s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinse comercializând ilegal articole pirotehnice în Centrul Comercial „Bazar”

Duminică 16 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava au surprins în flagrant în Centrul Comercial „Bazar” din municipiul Suceava, o localnică de 42 de ani în timp ce oferea spre vânzare, fără autorizaţie, 480 de articole pirotehnice și o femeie de 53 de ani, tot din municipiul Suceava, care oferea spre vânzare, fără autorizaţie, 380 de articole pirotehnice din clase diferite.
În cauză s-au întocmit 2 dosare penale pentru comiterea infracţiunii de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, iar cele 860 de articolele pirotehnice, în valoare de aproximativ 1.000 lei, au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

30 de copii cu nevoi speciale din judetele Botosani si Suceava, sunt beneficiarii celei de-a zecea ediții a Programului MOL pentru sănătatea copiilor

Asociatia Down Activ Moldova va demara Proiectul „Terapie prin teatru, artă și culoare” susținut prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.