Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 23.12.2018, ora 07.15, în timp ce conducea autoturismul pe str.2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, un bărbat de 25 de ani, din comuna Fântânele, a surprins și accidentat mortal o localnică de 68 de ani, angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni, semnalizată prin indicator și marcaj. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 23.12.2018, ora 09.21, în timp ce conducea autoturismul pe str. Universității din municipiul Suceava, ajuns la intersecția semaforizată cu B-dul 1 Mai, un bărbat de 68 de ani, din comuna Drăgoiești, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, ocazie cu care, a surprins și accidentat pe un localnic de 63 de ani, angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi participați la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Șerbăuți

La 23.12.2018, ora 14.25, Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată despre faptul că, la o unitate medicală din municipiul Suceava s-a prezentat o femeie de 38 de ani, din comuna Șerbăuți, victima unui accident rutier. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 23.12.2018, în jurul orei 12.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă, pe un drum comunal neclasificat din satul Călinești, comuna Șerbăuți, datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum, femeia de 38 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un șanț de pe contrasens.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 23.12.2018, ora 18.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un tânăr de 19 ani, din comuna Sucevița, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un copac de pe acostament. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 19 ani, din comuna Sucevița, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901 [/su_box

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Săptămâna Europeană a Vaccinării

Săptămâna Europeană a Vaccinării (SEV) ce este sărbătorită în perioada 20-25 aprilie 2019, este o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.