Dosar penal pentru infracțiuni la regimul silvic întocmit de polițiști

La data de 24.12.2018, ora 13.35, Poliția municipiului Fălticeni, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că de pe proprietatea unei femei de 68 de ani, din comuna Vulturești, au fost tăiați ilegal mai mulți arbori.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în dimineața zilei de 24.12.2018, un bărbat de 70 de ani, a mers la terenul împădurit pe care-l deține în extravilanul comunei Vulturești, împreună cu fiul său de 39 ani și un alt bărbat de 25 de ani, toți din localitate, unde, cel din urmă, a tăiat 19 arbori din specia stejar.
Ulterior, la fața locului s-a deplasat și femeia de 68 de ani, care a constatat faptul că 13 din arborii tăiați se aflau pe terenul său.
În cauză, polițiștii au solicitat sprijinul pădurarului silvic, care, în urma inventarierii, a stabilit faptul că, este vorba de cantitatea de 4,5 m.c. material lemnos.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tăiere ilegală de arbori” și „ furt de arbori”, materialul lemnos fiind indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.