Home / Actualitate / Măsurile Poliției Locale Suceava pentru data de 27 decembrie 2018 cu ocazia Festivalului Internațional „Obiceiuri de Iarnă „

Măsurile Poliției Locale Suceava pentru data de 27 decembrie 2018 cu ocazia Festivalului Internațional „Obiceiuri de Iarnă „

În data de 27 decembrie 2018, între orele 10.00 – 22.00, în Municipiul Suceava va avea loc Festivalul International „Obiceiuri de Iarnă”, manifestare cultural-artistică organizată de către Consiliul Județean Suceava, în cadrul căreia va avea loc parada urătorilor și spectacolul cu prezentarea obiceiurilor de iarnă.

Evenimentul va începe la ora 1000 pe itinerarul: B-dul 1 Decembrie 1918 (Direcția pentru Agricultură Suceava) – B-dul 1 Mai (Primăria Municipiului Suceava) – Str. Ștefan cel Mare, nr. 56 (Magazinul Bucovina) – Str. Ștefan cel Mare, nr. 36 (Consiliul Județean Suceava) – Esplanada Casei de Cultură.

Pentru asigurarea măsurilor de ordine în data de 27 decembrie 2018 – când va avea loc Festivalul International „Obiceiuri de Iarnă”, se impun măsuri de blocare a traficului între orele 0800 – 2200 pe străzile:

  • strada Nicolae Bălcescu, între sens giratoriu Orange și sens giratoriu McDonalds;
  • str. Aleea Nucului, între strada Ștefan cel Mare și strada Vasile Bumbac;
  • str. Libertății, între strada Ștefan cel Mare și strada Vasile Bumbac;
  • str. Mitropoliei, de la intersecția cu strada Ștefan cel Mare până la intersecția semaforizată cu bulevardul Ana Ipătescu;
  • strada Ștefan cel Mare, de la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu până la intersecția cu bulevardul Ana Ipătescu.

Vor fi închise circulației rutiere și vor fi eliberate de autovehicule:

  • în intervalul 26.12.2018, de la ora 14.00 – 27.12.2018, până la ora 22.00, strada Nicolae Balcescu – zona Parcare;
  • în intervalul 26.12.2018, de la ora 14.00 – 27.12.2018, până la ora 22.00, strada Ștefan cel Mare, zona Parcare și zona BCR – BRD.

Poliția locală Suceava va menține starea de liniște și ordine pe tot parcursul Festivalului International „Obiceiuri de Iarnă”, va aplana eventualele stări conflictuale pentru a combate și preveni acțiunile rău intenționate, se arată pe pagina oficială a site-ului Poliția Locală Suceava.

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Sf. Gheorghe nu se sărbătoreşte astăzi în Săptămâna Mare, ci în a doua zi de Paşti

Biserica Ortodoxă Română a decis ca slujba dedicată sărbătorii de Sfântul Gheorghe din acest an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.