Home / Actualitate / Poliția Locală Suceava a împărțit cadouri pentru pentru persoane Vârstnice de la Solca și Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri

Poliția Locală Suceava a împărțit cadouri pentru pentru persoane Vârstnice de la Solca și Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri

În pragul sărbătorii de Crăciun colectivul Poliției Locale Suceava a încercat și anul acesta să aducă zâmbetul pe chipurile celor aflați în dificultate, de data aceasta ajutorul a vizat Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca si Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri”.

„Dăruite cu generozitate de noi, lucruri obișnuite pentru majoritatea dar în același timp importante pentru cei 77 de vârstnici, au reușit să aducă puțină culoare și să lumineze chipurile sărbătorilor ce vor veni. La Centrul de Zi pentru Copii “Sfânta Vineri” sunt aproape zilnic găzduite 21 suflete minunate care trebuie îngrijite. Zâmbetele și bucuria din ochii lor nu poate fi descrisă în cuvinte.

Le adresăm mulțumiri tuturor colegilor ce s-au implicat pentru ca în această perioadă să se scrie o nouă filă din povestea noastră”, a precizat Ovidiu Doroftei, seful Politiei Locale Suceava.

Foto

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Săptămâna Europeană a Vaccinării

Săptămâna Europeană a Vaccinării (SEV) ce este sărbătorită în perioada 20-25 aprilie 2019, este o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.