Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 26.12.2018, ora 03.30, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza comunei Sadova, ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, un bărbat de 37 de ani, din comuna Pojorâta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu mâzgă și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în aceeași direcție de un tânăr de 21 de ani, din comuna Fundu Moldovei, pe care l-a proiectat în autovehiculul din fața sa, condus de un tânăr de 19 ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, ambele autovehicule fiind oprite la barieră.
Deși inițial, cei trei conducători auto s-au înțeles verbal la fața locului despre modul de soluționare a evenimentului și au continuat deplasarea până în municipiului Câmpulung Moldovenesc, ulterior doi dintre aceștia au avut puncte de vedere diferite privind producerea evenimentului, motiv pentru care, a fost sesizată poliția.
În urma accidentului, o tânără de 22 de ani, din comuna Sadova, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani a suferit leziuni ușoare, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului de 21 de ani și de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 37 de ani, după care, la spital, li s-a recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 26.12.2018, ora 13.58, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Mălini, a avut loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto a plecat de la fața locului.
Ulterior, la ora 14.25, o femeie de 76 de ani, din comuna Fântâna Mare, pasager în unul din autoturismele implicate în tamponare a apelat „S.N.U.A.U. 112” și a solicitat o ambulanță întrucât acuza dureri la un braț.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 26.12.2018, ora 13.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209B, un bărbat de 26 de ani, din comuna Mălini a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani, din județul Constanța, după care, a plecat de la fața locului.
Conducătorul auto de 26 de ani, întors ulterior la fața locului a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

La 26.12.2018, ora 17.40, în timp ce conducea autoutilitara pe str. Avram Iancu, din orașul Solca, un bărbat de 29 de ani, din orașul Cajvana, a fost surprins de apariția de pe trotuar pe partea carosabilă, de după o baliză de semnalizare a unei gropi, a unui localnic de 46 ani, ocazie cu care, a încercat să evite impactul, însă l-a acroșat ușor.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din cauza leziunilor suferite, pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 26.12.2018, ora 19.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Şcheia, din cauza nepăstrării distanței regulamentare în mers, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Suceava, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în faţa sa de un bărbat de 48 de ani din județul Botoşani, pe care l-a proiect în autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Suceava.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 46 de ani, din județul Botoşani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru bărbatul de 48 de ani și tânărul de 25 de ani și de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 63 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

La 26.12.2018, ora 23.00, în timp ce conducea autoturismul str. Calea Cernăuţi din orașul Vicovu de Sus, ajunsă în intersecţia cu str. Păcii, o tânără de 23 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a pătruns pe contrasens și a acroşat autoturismul condus din sens opus de o localnică de 36 de ani, după care, a intrat în coliziune frontală cu autospeciala de poliție condusă regulamentar de un agent de poliţie de 22 de ani, din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflat în misiune.
Din accident, a rezultat rănirea agentului de poliție, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Gridoma

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Sf. Gheorghe nu se sărbătoreşte astăzi în Săptămâna Mare, ci în a doua zi de Paşti

Biserica Ortodoxă Română a decis ca slujba dedicată sărbătorii de Sfântul Gheorghe din acest an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.