Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 28.12.2018, ora 08.15, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Calea Bucovinei din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 32 de ani, a schimbat direcţia de deplasare la stânga pentru a pătrunde pe strada Molidului, fără să se asigure și fără să acorde prioritate autoturismului condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 68 de ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, a rezultat rănirea biciclistului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Poiana Stampei

La 28.12.2018, ora 10.23, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17 din comuna Poiana Stampei, din cauza neatenției, un bărbat de 31 de ani, din județul Bistrița Năsăud, a intrat în coliziune față-spate cu atelajul hipo înregistrat, condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.
În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a căruțașului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Milișăuți

La 28.12.2018, ora 14.00, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2H, din orașul Milișăuți, un bărbat de 31 de ani, din comuna Arbore, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe acostament și a intrat în coliziune cu gardul unei societăți comerciale. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 25 de ani din comuna Arbore, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Vicovu de Sus

La 28.12.2018, în jurul orei 17.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare, din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 46 de ani, nu a putut evita impactul cu un bărbat de 79 de ani, din aceeași localitate care, deplasându-se pe lângă bicicletă, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului public pentru a ajunge la domiciliu. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a intrat în coliziune și cu un autoturism parcat în afara părții carosabile. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Sf. Gheorghe nu se sărbătoreşte astăzi în Săptămâna Mare, ci în a doua zi de Paşti

Biserica Ortodoxă Română a decis ca slujba dedicată sărbătorii de Sfântul Gheorghe din acest an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.