Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 06.01.2019, orele 20:05, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava a oprit pentru control, pe DN29 din orașul Salcea, autoturismul condus de un localnic de 51 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.

Udeşti

La 06.01.2019, orele 22.00, o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a oprit pentru control, pe D.J. 208 A din comuna Udeşti, condus de un localnic de 42 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

30 de copii cu nevoi speciale din judetele Botosani si Suceava, sunt beneficiarii celei de-a zecea ediții a Programului MOL pentru sănătatea copiilor

Asociatia Down Activ Moldova va demara Proiectul „Terapie prin teatru, artă și culoare” susținut prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.