Home / Actualitate / Foto și video: Incendiu la un azil de persoane vârstnice din localitatea Vama. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Foto și video: Incendiu la un azil de persoane vârstnice din localitatea Vama. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un incendiu a izbucnit marți, 08 ianuarie a.c., în jurul orei 10.00, la nivelul acoperișului azilului de persoane vârstnice din localitatea Vama. Pentru asigurarea misiunii medicale de transport și relocare a persoanelor evacuate, a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Suceava. În azil se aflau aproximativ 60 de bătrâni la parterul imobilului. Echipele de salvatori ajunși la fața locului au procedat la evacuarea persoanelor și desfășurat acțiuni de verificare în toate încăperile pentru a nu fi persoane surprinse, echipele de salvatori procedând la evacuarea persoanelor.

La fața locului au intervenit 6 autospeciale de stingere, o autoscară de intervenție la înăltime, 9 echipaje medicale de prim-ajutor, o unitate de terapie intensivă mobilă și o ambulanță pentru victime multiple. Au fost mobilizați peste 70 de pompieri, fiind evacuate aproximativ 60 de persoane, de la parterul clădirii. Nu au existat persoane rănite sau expuse la fum. Suprafața incendiată a fost de aproximativ 500 metri pătrați, situată la nivelul acoperișului. Clădirea nu este inundata cu fum.

Pompierii militari au decopertat acoperișul pentru lichidarea tuturor focarelor ascunse. Vârstnicii fiind transportați de echipajele SMURD la un alt centru din localitatea Vama.
Cauza probabila a incendiului, a fost jarul sau o scânteie provenita din coșul de fum deteriorat.

Foto

Video

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Săptămâna Europeană a Vaccinării

Săptămâna Europeană a Vaccinării (SEV) ce este sărbătorită în perioada 20-25 aprilie 2019, este o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.