Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 09.01.2019, ora 11.10, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Aurel Vlaicu din localitate, autoturismul condus de un localnic de 30 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La 09.01.2019, ora 14.00, Poliția orașului Salcea a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Siminicea, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier și pe conducătorul auto, un localnic de 36 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.

La 09.01.2019, ora 20.20, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe B-dul 1 Mai din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Ipoteşti.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism nu aparține acestuia.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, „punerea în circulaţie
sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” și „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

La 23.08.2019, ora 02.05, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.