Home / Actualitate / Foto & video. Incendiu la o gospodărie din satul Buda, comuna Râșca

Foto & video. Incendiu la o gospodărie din satul Buda, comuna Râșca

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Râșca, au intervenit Joi spre vineri noapte, în jurul orei 3:12, cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Buda, comuna Râșca. Flăcările au izbucnit din zona unei anexe gospodărești, prin efect termic, din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Din cauza orei târzii, dar și a materialelor majoritare din lemn, flăcările, favorizate de vântul puternic, au cuprins cu repeziciune întreaga gospodărie, iar incendiul a fost anunțat cu întârziere. Astfel, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 7:20.
Au ars acoperișul casei de locuit pe 100 mp, anexa corp comun (de la care a izbucnit incendiul) pe 50 mp, adăpostul de animale și fânarul pe 100 mp. Au mai ars bunuri casnice, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie, circa 5 tone lemn de foc și 5 tone de furaje. S-au degradat instalația electrică, pereții locuinței și alte bunuri.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, precum și locuința și anexele învecinate. Au mai fost salvate două vaci, un cal, un porc și 20 de păsări de curte.

Foto

Video

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Săptămâna Europeană a Vaccinării

Săptămâna Europeană a Vaccinării (SEV) ce este sărbătorită în perioada 20-25 aprilie 2019, este o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.