Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 23.01.2019, ora 13.40, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, ajuns în proximitatea intersecţiei cu strada Bazelor, un bărbat de 54 de ani, din comuna Vereşti, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de un localnic de 32 de ani, pe care l-a proiectat în autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 31 de ani, tot din municipiul Suceava, oprit pentru a se asigura în vederea efectuării manevrei de viraj la stânga.
În urma impactului dintre cele trei autoturisme, un alt autoturism condus de o femeie de 29 de ani, din municipiul Suceava, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 32 de ani din județul Botoșani, pasageră în primul autoturism tamponat și condus de bărbatul de 32 de ani.
Toţi conducătorii auto implicați în eveniment au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 23.01.2019, ora 21.05, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în afara comunei Sucevița, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, o femeie de 31 de ani din județul Hunedoara, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Rădăuți, pasager în autoturism.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 24.01.2019, ora 10.05, în timp ce conducea autoutilitara pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat de 52 de ani din comuna Dărmăneşti, a oprit pe refugiul de acces spre o societate comercială din zonă, după care a efectuat o manevră de întoarcere pentru a pătrunde pe str. Calea Unirii şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani din comuna Adâncata, care circula în direcţia Orizont –Bazar.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 40 de ani şi a fiului acestuia, un minor de 12 ani, pasager în acelaşi autoturism, care au fost transportați cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.