Home / Actualitate / Material lemnos confiscat de polițiști

Material lemnos confiscat de polițiști

La 29.01.2019, ora 17.50, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DN 2E din comuna Cornu Luncii, autotrenul cu semiremorcă condus de un bărbat de 35 de ani din comuna Sadova, care transporta material lemnos.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea din avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul Gărzii Forestiere Suceava, care, în urma inventarierii, au constatat faptul că, bărbatul transporta 46,19 m.c. cherestea de esență rășinoase, cu un plus de 5,00 m.c. față de cea din documente.
Societatea comercială din comuna Sadova, emitentă a avizului de însoțire a materialului lemnos a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar cantitatea de cherestea identificată în plus în valoare de 3.340 lei, a fost confiscată valoric.

La 29.01.2019, ora 19.00, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DN 2E din comuna Cornu Luncii, autotrenul cu semiremorcă condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Frumosu, care transporta material lemnos.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea din avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul Gărzii Forestiere Suceava, care, în urma inventarierii, au constatat faptul că, bărbatul transporta 41,06 m.c. cherestea de esență rășinoase cu un plus de 4,30 m.c. față de cea din documente.
Societatea comercială din comuna Frumosu, emitentă a avizului de însoțire a materialului lemnos a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar cantitatea de cherestea identificată în plus în valoare de 2.872 lei, a fost confiscată valoric.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Casă de locuit și anexe, mistuite într-un incendiu provocat de un foc de vegetație la Râșca

Un puternic incendiu a cuprins, în această după amiază, o gospodărie din comuna Râșca, compusă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.