Home / Actualitate / Peste 170 de șoferi testați cu aparatul etilotest, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe fondul consumului de alcool desfășurată de polițiști
Conducători auto cu alcool pur în aerul expirat opriți de către poliție

Peste 170 de șoferi testați cu aparatul etilotest, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe fondul consumului de alcool desfășurată de polițiști

Sâmbătă 02 februarie a.c., intervalul orar 17:00 – 24:00, în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare, Serviciul Rutier Suceava a organizat şi desfăşurat o acțiune tematică pe această linie, pe drumurile publice din raza de competență a Polițiilor municipiului Rădăuți și a orașelor Cajvana și Solca. În cadrul acțiunii au fost constatate 2 infracţiuni (alcoolemie, conducere cu PC suspendat). Au fost aplicate în total 20 de sancţiuni, în valoare de 1.885 lei. A fost reținut un permnis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.
În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 178 de conducători auto.
Exemple:
1. Un tânăr de 20 ani, din or. Milișăuți, a condus auto pe DN 2H Bădeuți, având 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu PC suspendat. Auto nu avea RCA valabil.
2. Un tânăr de 27 ani, din com. Volovăț, a condus auto pe DJ 209K Burla, având o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Casă de locuit și anexe, mistuite într-un incendiu provocat de un foc de vegetație la Râșca

Un puternic incendiu a cuprins, în această după amiază, o gospodărie din comuna Râșca, compusă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.