Home / Actualitate / Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 100.000 lei aplicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cadrul unei acțiuni la nivel județean

Sancțiuni contravenționale în valoare de peste 100.000 lei aplicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice în cadrul unei acțiuni la nivel județean

Joi 31 ianuarie a.c., Serviciul de Investigarea Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Suceava a organizat o acțiune pe raza județului pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală și comerț ilicit.
Au fost verificate 57 desocietăți comerciale, întreprinderi familiale, persoane fizice autorizate, producători agricoli verificați și au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale aplicate , în valoare de 115.100 lei, din care 48 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, republicată.
De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 950 lei, constând în articole de îmbrăcăminte şi bunuri alimentare.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Mașină ajunsă în șanț după o depășire neregulamentară iar două pasagere au fost accidente

Luni dimineață, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.