Evenimente rutiere soluționate de polițiști

La 08.02.2019, în jurul orei 16.25, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 177A din comuna Ostra, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, o femeie de 42 de ani din orașul Broşteni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat şi a părăsit partea carosabilă, căzând în albia pârăului Brăteasca. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 09.02.2019, ora 19.45, în timp ce conducea autoturismul pe str. Dimitrie Cantemir din municipiul Suceava, ajuns la intersecţia cu B-dul George Enescu, un localnic de 60 de ani nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus pe drumul prioritar de o tânără de 21 de ani din comuna Grămeşti. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe contrasens şi a pătruns pe trotuar, unde, a acroşat uşor o minoră de 12 ani, din localitate, care se deplasa în calitate de pieton. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 09.02.2019, ora 22.08, în timp ce conducea autoturismul pe str. Mărăști din municipiul Suceava, un localnic de 23 de ani a frânat brusc și a virat spre stânga pentru a evita impactul cu un autoturism care circula în fața sa, moment în care, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 33 de ani din județul Botoșani, după care, a fost proiectat în alte două vehicule parcate. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui localnic de 21 de ani, pasager în autoturism, care a declarat faptul că nu dorește să fie consultat de un medic deoarece leziunile suferite sunt minore. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Buneşti

La 10.02.2019, ora 00.05, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2 pe direcția Cumpărătura spre comuna Buneşti, pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 21 de ani din comuna Bogdăneşti a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat într-un mal de pământ din afară părţii carosabile și s-a răsturnat. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.
Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.