Home / Actualitate / ACŢIUNE DESFĂŞURATĂ DE POLIŢIŞTI PENTRU CREȘTEREA GRADULUI DE SIGURANȚĂ PUBLICĂ

ACŢIUNE DESFĂŞURATĂ DE POLIŢIŞTI PENTRU CREȘTEREA GRADULUI DE SIGURANȚĂ PUBLICĂ

În perioada 01.02.-07.02.2018, I.P.J. Suceava a organizat acțiuni punctuale în sistem integrat pe raza județului, pe principalele artere rutiere, pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră şi întărirea prezenţei elementului poliţienesc.

Au  fost organizate acţiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză şi a celor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.  

În cadrul acţiunii au fost organizate 60 de filtre pe principalele căi de comunicație, fiind constatate 2 infracțiuni și aplicate 80 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.125 lei, din care 66 la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au mai au reținut 4 permise de conducere, din care 1 pentru alcool și 3 pentru alte cauze și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi să efectueze manevra de depăşire doar dacă sunt siguri că aceasta se poate face fără pericol.

Pietonilor le recomandăm să nu utilizeze în nicio situaţie partea carosabilă pentru deplasare, iar traversarea străzii să se facă numai după o temeinică asigurare şi prin locurile special amenajate.

 Conducătorii de atelaje hipo vor dota în mod obligatoriu vehiculele cu materiale reflectorizante şi vor circula doar pe segmentele de drum pe care acest lucru este permis.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

S-a modificat programul de reexaminare pentru șoferii care și-au pierdut dreptul de a conduce

IPJ Suceava anunță că : “Având în vedere modificările și completările recente aduse O.U.G. nr.195/2002 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.